top of page

QUI SOM?

GRUP SABATER NURI és una empresa familiar que es va fundar a Cerdanyola del Vallès l'any 1939.


Des de la seva fundació, Carburants Nuri forma part de l'empresa. Durant aquella època es distribuïa carbó i llenya a domicili. Més tard, als anys seixanta i amb l'arribada de la industrialització, el Grup va expandir la seva activitat i va iniciar-se en la distribució de gasoil a domicili. És en aquest moment quan es comença a oferir el nostre servei a tota la comarca del Vallès.

L'any 1996 es va inaugurar Sabater Nuri Carburants, la primera Estació de Servei de l'empresa. Posteriorment, l'any 2001, es posa en marxa l'Àrea de Serveis Polizur on, actualment, tenim l'oficina central.

IMG_1716_edited_edited.png

Avui dia, som la tercera generació de la família Sabater que treballa a l’empresa continuant així amb el negoci familiar. Sense perdre la nostra essència hem continuat creixent i expandint els nostres serveis per Catalunya i som un grup de referència dins del nostre sector.  

Ara per ara tenim set estacions de servei distribuïdes pel Vallès i, també, tres bases de distribució de gasoil a domicili situades a la província de Barcelona i Girona. 

IMG_1714_edited.jpg
  • Cerdanyola del Vallès: Polizur i Santa Anna 

  • Castellar del Vallès

  • Sentmenat 

  • La Llagosta 

  • Ripollet 

  • Montornès del Vallès

Les tres BASES de DISTRIBUCIÓ de GASOIL a domicili estan situades a Cerdanyola del Vallès, Els Hostalets de Balenyà i Sarrià de Ter per assegurar-nos d’oferir el millor servei per tota la província de Barcelona i Girona.

Camions_retoc_7309_edited.jpg
bottom of page